Thư mục

Hỗ trợ trực tuyến

  • (Đoàn Thị Ái Phương)

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Bỏ phiếu

    Cám ơn bạn đã ghé thăm thư viện. Bạn vui lòng cho biết bạn là ai?
    Giáo viên mầm non trong Tỉnh
    Giáo viên Tiểu học trong Tỉnh
    Giáo viên Trung học trong Tỉnh
    Giáo viên ngoài Tỉnh
    Học sinh

    Ảnh ngẫu nhiên

    IMG_4910.JPG IMG_4903.JPG 25446267_1966880290201950_1455437056342518947_n.jpg 25498449_1966880223535290_5062578052656735658_n.jpg 25446220_1966865920203387_8301310633582234287_n.jpg 25551970_1966640803559232_2152315968124381777_n.jpg 25395965_1966640750225904_5581458104165860241_n.jpg 25443180_1966640656892580_4575240134472992159_n.jpg 25442997_1966640460225933_3315069930801717676_n.jpg 25498237_1966864360203543_6562903074487654314_n.jpg 25552356_1966640140225965_8908559588044768482_n.jpg 25550327_1966880513535261_4572595911014834311_n.jpg IMAG0141.jpg IMG_6006_copy.jpg 20171102_101032_1.jpg 20171126_100609.jpg 20171125_085703_resized.jpg 19420811_1886890291551919_8939435425284761863_n.jpg 19275255_1886890768218538_2873847855157622082_n.jpg 19275204_1886890724885209_8942940416615941512_n.jpg

    Thành viên trực tuyến

    0 khách và 0 thành viên

    Sắp xếp dữ liệu

    bài kiểm tra 15 phút tiếng anh 7

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn:
    Người gửi: Kim Thị Ngọc Mảnh
    Ngày gửi: 01h:28' 16-02-2017
    Dung lượng: 26.5 KB
    Số lượt tải: 0
    Số lượt thích: 0 người
    Name:……………………. Test 2- 15minutes
    Class:…………. English 7


    I) Listening:

    A) Write True(T) or False(F)
    1) Lien’s father is a worker…………..
    2) He’s forty-two years old…………….
    3) She has a nine younger brother…………
    4) Her favorite subject is Math………….
    B) Answer the question:
    5) Is Lien good at cooking?
    ……………………………….
    II) Grammar :

    Choose the correct answer:

    1) What …………you do in your free time? I watch TV.
    a. does b. do c. are d. to do
    2) I always……… .. some experiments in my Physics class.
    a. do b. to do c. does d. is
    3) …………… is the first month of the year.
    a. January b. June c. July d. December
    4) He usually studies maps in ………….
    a. Music b. Geography c. History d. Physics
    5) Nam often…………soccer after school.
    a. to play b. play c. plays d.playing
    6) It’s half past ten. It’s……………..
    a. nine fifteen b. ten thirty c. ten fifteen d. thirty nine
    7) She will …………up early tomorrow.
    a. gets b. to get c. get d.get up
    8) Minh’s brother is good……… fishing.
    a. in b. on c. from d. at
    9) I have Geography…………….Monday and Friday.
    a. on b. from c. to d. in
    10) The Math books are on the shelves…………..the middle.
    a. on b. to c. at d. in











    Answer key:
    Her name’s Lien. She is 13 years old. She is in grade 7. She lives in the country. Her father is a farmer. He is 48 years old. He works on the farm. He grows some rice and vegetables. She likes school very much. Her favorite subject is Music. She is good at cooking, too. She has a younger brother. He is nine years old.
    I) Listening
    A) Write (T ) or (F):

    1.F (1m) 3. T(1m)
    2.F (1m) 4. F (1m)
    B) Answer:
    Yes, she is.(1m)
    II) Choose the correct answer: (0.5m for each)

    1.b 2. a 3. a 4. b 5. c
    6.b 7.c 8.d 9.a 10.d

     
    Gửi ý kiến